building-o Over ons

EduKnowledge is een initiatief van Edumundo BV. Sinds 2001 ontwikkelt Edumundo digitale leermiddelen voor het hoger en beroepsonderwijs. Bij aanvang lag de focus op het ontwikkelen en aanbieden van businessgames, Edubooks en andere onderwijsvernieuwende concepten. In 2020 is hier docentprofessionalisering onder het label EduKnowledge aan toegevoegd. 

Over Edumundo

Edumundo is een educatieve uitgeverij met een uniek digitaal leerplatform. Wij ontwikkelen digitale leermiddelen voor het hoger en beroepsonderwijs, van Edubooks tot businessgames en onderwijsondersteunende applicaties.

Meer informatie
ED_Logo2019

Het team en de missie van EduKnowledge

EduKnowledge biedt permanente educatie voor docenten in het hoger en beroepsonderwijs. Het onderwijs is enorm aan verandering onderhevig. Er is veel aandacht voor hoe het anders kan of moet. Nieuwe technieken, betere kwaliteit, de discussie over het bestaansrecht van scholen. Doordat deze onderwerpen centraal staan in ons opleidingsaanbod helpen wij bouwen aan het onderwijs van de toekomst. 

 

Ons hoofdkantoor

Ons hoofdkantoor is gevestigd in de residentie. Vlak bij het Malieveld, nabij alle uitvalswegen, grote Haagse stations en de Scheveningse boulevard. Den Haag is een internationale grote stad met veel ambities. Hier brengen we veel tijd door en voelen we ons thuis. 

Den Haag

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem contact op