icon praktijkgericht onderzoek Abonneren

Waarom abonneren?

Voor docenten door docenten

Het online opleidingsaanbod wordt samengesteld en verzorgd door ervaren docenten. Zij zijn goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en begrijpen wat de uitdagingen zijn die docenten ervaren. De kennis die zij delen hebben zij zelf toegepast in de praktijk en deze heeft zich daar bewezen. 
Snel en flexibel leren
 
Docenten kunnen zich zowel professioneel als persoonlijk ontwikkelen. Het online cursusaanbod bestaat uit e-learnings en seminars waarmee docenten flexibel en snel studeren. Flexibel, want ze bepalen zelf waar en wanneer ze leren. Snel, omdat de trainingen kort en efficiënt zijn.
Kennis delen en samen leren
 
Via het online platform van EduKnowledge kunnen docenten kennis delen, ervaringen uitwisselen of zelf seminars en e-learnings ontwikkelen. Zo kunnen ze elkaar inspireren, oplossingen bedenken voor actuele problemen en samen vormgeven aan het onderwijs van de toekomst.

De leefwereld van studenten en het werkveld waarvoor zij worden opgeleid veranderen in rap tempo. Het onderwijs kan niet anders dan meebewegen: hoe zorg je voor een flexibeler onderwijsaanbod dat beter aansluit bij de behoeften van studenten? Hoe leg je meer verbinding met het werkveld? Hoe begeleid je studenten in een leven lang leren? Hoe werkt het digitaliseren van onderwijs en organisatie? Het platform van EduKnowledge speelt op deze ontwikkelingen in en is daarmee een sleutel tot succesvolle verandering.

alle-devices

De voordelen 

angle-down-solid Voor en door docenten
angle-down-solid Professionele en persoonlijke ontwikkeling
angle-down-solid Bewezen kennis, direct toepasbaar
angle-down-solid Studeer snel en flexibel
angle-down-solid Bepaal zelf wat je wil leren
angle-down-solid Deel kennis, vind inspiratie
angle-down-solid Bedenk samen oplossingen voor actuele uitdagingen
angle-down-solid Geef samen vorm aan het onderwijs van de toekomst

Praktische informatie

angle-down-solid Onbeperkt toegang tot het online cursusaanbod
angle-down-solid Ieder lid krijgt een eigen leeraccount
angle-down-solid € 99,- per docent, per jaar   
angle-down-solid Het abonnement is 1 jaar geldig
angle-down-solid Na een jaar zelf bepalen of je wilt verlengen
angle-down-solid Kortingstaffel bij groepsabonnementen

Cursusaanbod

E-learnings

Interactieve en praktijkgerichte e-learnings die plaats- en tijdonafhankelijk gevolgd kunnen worden in maximaal 2 uur. Bekijk de verschillende e-learnings in de categorieën:

angle-down-solid Teaching skills
angle-down-solid Personal skills
angle-down-solid Professional skills

Bekijk alle e-learnings

Online seminars

Ontmoet gelijkgestemden tijdens de praktijkgerichte online seminars en leer van ervaren collega's hoe nieuwe kennis en vaardigheden toegepast kunnen worden binnen de eigen onderwijspraktijk.

angle-down-solid Altijd actuele onderwerpen
angle-down-solid Meerdere startmomenten per jaar
angle-down-solid Ervaren trainers uit het onderwijs

Bekijk alle seminars

Abonneren

Je kunt je abonneren door het formulier in te vullen en digitaal te verzenden. Het abonnement geeft recht op onbeperkt toegang tot het online cursusaanbod per abonnementsjaar. Een abonnement kost € 99,-  (excl. btw) per docent per jaar.

Groepsabonnement

Direct voor een team, afdeling, of organisatie een abonnement afsluiten? In dat geval hanteren wij een staffelkorting. Voor meer informatie over het groepsabonnement kan je contact opnemen via het formulier. 

Meer informatie over het abonnement?

Neem contact op